Stacks Image 955
Lotusbloem

Gezondheid

Prana-Ki investeert u in de gezondheid van medewerkers en de kwaliteit van het werk. U draagt bij aan een positieve werksfeer, stress preventie, het terugdringen van ziekteverzuim en een hoog rendement.
Prana-Ki biedt toegankelijke oefeningen en technieken die kunnen worden uitgevoerd in een werkomgeving. De oefeningen helpen om medewerkers stil te laten staan bij zichzelf waardoor men zich bewust wordt van hun eigen functioneren. De medewerkers nemen verantwoordelijkheid voor hun eigen gezondheid en leren werken vanuit hun innerlijke kracht.
Gezondheid is een toestand van volledig lichamelijk, geestelijk en maatschappelijk welzijn en niet slechts de afwezigheid van ziekte of andere lichamelijke gebreken.
Wereld Gezondheidsorganisatie
De gezondheid van Nederlanders gaat steeds meer achteruit. Iedere dag worden we overspoeld met nieuwe informative over gezondheid. Het merendeel van deze informatie is commercieel gekleurd. We worden ons steeds bewuster van wat we eten en drinken. We vergeten wat al gauw wat er in ons denken gebeurd. En wat er in ons lichaam gebeurd.

Ziekte is niet het primaire probleem. Het is een gevolg van gezondheid die je bent kwijtgeraakt. Gezondheid houdt in dat het lichaam zichzelf kan herstellen met behulp van optimale voeding, regelmatige beweging, ontspanning en psychische balans. Gezondheid is de basis. Inzicht in het ontstaan van klachten geeft bewustwording. Dit is de 1e stap naar herstel. Genezing vind je nooit buiten jezelf. Genezen doe je binnen jezelf.
Contact
Prana-Ki / Janet Boers-de Vries
Hoogeveenseweg 32
7912 TT Nieuweroord

T: 0528-795195
M: 06-19401153
E:
info@prana-ki.nl

KvK : 57536716
BTW : NL 110952509
Stacks Image 22453
Stacks Image 22456
Stacks Image 22459
Locatie