Stacks Image 971
Recensies
Review
Joke

Nog maar korte tijd volg ik de lessen bij Janet van Prana-Ki. Ik begon er aan met frisse tegenzin. Had al eens eerder aan yoga gedaan en vond het maar zwaar en inspannend, maar ja.."je moet toch wat om soepel te blijven, zeker als je al tegen de 60 loopt" zo waren mijn gedachten.

Maar al vanaf de eerste les...! Wat een verademing! Wat een rustige en fijne sfeer! Intense oefeningen die met zorg en aandacht worden opgebouwd en echt iets met je lichaam doen. In de dagen tussen de lessen merk ik dat ik me veel bewuster ben van mijn lijf en wat daarin gebeurt en van mijn ademhaling. De lesruimten zijn prettig, de sfeer is warm en gezellig en Janet heeft een zeer prettige stem en liefdevolle aandacht, waarmee zij je door de oefeningen leidt. Ook de aandacht voor bewustwording, mindfulness en visualisaties, ervaar ik als heel erg prettig. En tot slot geeft ze alle tijd om rustig bij te komen, met een kop kruidenthee.

Echt een heerlijke ervaring, elke week,opnieuw!
Nicky

Review
Yoga is voor mij, 1,5 uur helemaal niets doen, behalve met mijzelf bezig zijn. Janet zorgt er met haar rustige vriendelijke stem voor dat ik zelfs nergens anders meer aan denk!

Vanaf het begin af aan voel je je meteen welkom en thuis. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt of niet en ook niet of je jong of oud bent, het gaat erom dat je zelf je grenzen steeds een beetje verder verlegt en zo steeds leniger wordt. De lessen zijn afwisselend, met een goede combinatie van yoga en meditatie ondersteund door een rustige muziek.

Fijn vind ik ook dat Janet uitlegt waar de oefeningen voor zijn en bij welke klachten ze hulpvol kunnen zijn. Tijdens de meditatie komen er steeds andere onderwerpen aan bod, die je kunnen helpen om op een andere manier naar het leven en de keuzes daarin te kijken.

Kortom, deze lessen helpen je met je lichaam en geest op een leuke, ontspannen en gezellige manier!
Review
Aukje

De lessen yoga zijn erg fijn en rustig opgebouwd, ik ben naar yoga gegaan om meer soepelheid te krijgen en een beter gevoel in mijn lijf/spieren. Dat heb ik gekregen, maar nog veel meer! Namelijk gewoon bezig zijn en accepteren wat wel/niet kan, dus een vertrouwd gevoel gekregen met mijn eigen lichaam. En: voor mij nog het belangrijkste kadootje: ik ben weer anders, rustiger gaan denken, waardoor ik door de problemen en stress heen ben gaan kijken waardoor er weer oplossingen zichtbaar werden.

Je weet het al: maar bedankt daarvoor!
Sylvia

Review
Elke week ga ik trouw naar de yoga les op donderdagavond. Soms ga ik erheen met een gespannen, onrustig of gehaast gevoel, maar ik kom altijd ontspannen thuis. De lesruimtes zijn perfect voor een yoga les. Het is altijd warm en relaxed binnenkomen!

Janet heeft een prettige stem. Na de oefeningen is het tijd voor ontspanning/meditatie en dan krijg je zelfs een warm kleedje over je heen ;).
Review
Bianca

Het is geweldig om te doen, je leert om bewust te worden van je lichaam door je ademhaling en oefeningen. Je gebruikt alle spieren waardoor je lichaam soepeler en sterker wordt. Janet geeft op een persoonlijke wijze les waarbij ze alles goed observeert en waar nodig is raad geeft of de helpende hand uitsteekt.

Echt een aanrader!
Contact
Prana-Ki / Janet Boers-de Vries
Hoogeveenseweg 32
7912 TT Nieuweroord

T: 0528-795195
M: 06-19401153
E:
info@prana-ki.nl

KvK : 57536716
BTW : NL 110952509
Stacks Image 22978
Stacks Image 22981
Stacks Image 22984
Locatie